Hoppa till innehåll

WELL CERTIFIERING


WELL är ett globalt certifieringssystem som syftar till att förbättra människors hälsa och välmående. Piacon är certifierade för WELL AP och WELL Faculty.

Om WELL: 

Well Building Standard (WELL) används för att certifiera byggnader, kommersiella interiörer och stadsdelar. Syftet med WELL är att förbättra människors välmående och hälsa i bebyggda miljöer. 

WELL är ett globalt certifieringssystem som ägs av den amerikanska icke- vinstdrivande organisationen WELL Building Institute (IWBI). 

Organisationer – alltifrån start ups till etablerade företag, använder WELL för att prioritera hälsa och säkerhet för sina anställda, maximera fastighetsvärdet och optimera människors välmående och prestationer inom verksamheten. 

Visste du att människor spenderar runt 90% av sin tid inomhus? Forskning visar att den fysiska miljön har en stor påverkan på människors hälsa och välmående. Läs mer om det här.

Piacon har licens och är WELL AP. Sue Clark, hållbarhetskonsult på Piacon, är dessutom WELL Faculty vilket innebär att hon får hålla i WELL- kurser.

Läs mer om WELL:

WELL

SGBC

  • Hästen 21

    Hästen 21

  • Citygate

    Citygate

Skip to content