Hoppa till innehåll

Piacon utökar sitt BREEAM SE ASSESSOR team

  Förra veckan blev Sue Clark, arkitekt och hållbarhetskonsult på Piacon, godkänd BREEAM Assessor. Piacon har nu fyra stycken BREEAM Assessors i teamet– Sue Clark, Pia Öhrling, Rebecka Nero och Benjamin Bengtsson, vilket gör att Piacon har möjlighet att hjälpa ännu fler BREEAM projekt.

  “Piacon har etablerat ett gott rykte inom BREEAM och jag ser fram emot att kunna stötta mina kollegor och våra kunder som Assessor. I certifieringsarbetet är det viktigt att fokusera på det primära– inte bara att jaga poäng eller certifieringsnivå”, säger Sue. 

  Sue är mycket uppskattad bland medarbetare och kunder och är sedan tidigare LEED Fellow och ackrediterad inom LEED AP BD+C och WELL AP. Hon har även varit LEED Chef på Sweden Green Building Council och arbetat som bland annat LEED-granskare för Canada Green Building Council.

  Under åren har Piacon uppnått flera ackrediteringar inom olika miljöcertifieringar såsom BREEAM, LEED, WELL, Miljöbyggnadssamordnare och Miljöbyggnad i Drift.

  “Att ha erfarenhet av flera olika certifieringar främjar helheten och bidrar till högre grad av hållbarhet. Genom att ha kunskap om vilket certifieringssystem som är mest lämplig för respektive projekt så kan vi skapa mesta möjliga miljönytta”, säger Sue.

  Skip to content