Hoppa till innehåll

Pia tog emot LEED Fellow utmärkelsen i San Francisco, USA

  I september blev miljösamordnaren Pia Öhrling, grundare och vd på Piacon AB, nominerad till LEED Fellow av Green Business Certification Inc (GBCI)– nu har hon tilldelats utmärkelsen.

  “Jag återvänder till Sverige med ett utvidgat globalt kontaktnät och mer kunskap i bagaget”

  Pia Öhrling

  20 nya LEED Fellows 2022
  Under den gångna veckan har Greenbuild International Conference & Expo Conference & Expo i San Francisco hållits– en spännande byggmässa med fokus på miljö och det var där Pia tillsammans med nitton andra personer från olika länder tog emot utmärkelsen LEED Fellow av Peter Templeton, interim president och CEO i GBCI och U.S. Green Building Council (USGBC). 

  “Det var trevligt att få träffa de andra LEED Fellows och skapa ett kontaktnät som sträcker sig över hela världen. Nu kommer jag bjudas in till regelbundna teamsmöten där man delas in i grupper och kan diskutera intressanta frågor, utbyter erfarenheter och be om råd och hjälp inom sin profession. Det är ett värdefullt nätverk för hela bygg- och fastighetsbranschen”

  säger Pia. 

  Piacon har nu två miljösamordnare som är LEED Fellow, utöver Pia är även Sue Clark LEED Fellow sedan 2019.

  Fakta om LEED
  LEED utvecklades av U.S Green Building Council och lanserades 1998. LEED Fellow etablerades 2011 för att utmärka LEED APs som bidragit och påverkat LEEDs utveckling genom att lära ut kunskaper och färdigheter, samt agera som mentorer.

  #Leed fellow #Leed#Greenbuild International Conference & Expo #San Francisco #Sustainability
  #U.S. Green Building Council

  Skip to content