Hoppa till innehåll

Har du anmält dig till årets hetaste konferens?

  Torsdagen den 30 november är det dags för Building Sustainability, Nordens ledande konferens inom hållbart byggande och hållbar stadsplanering.

  2023 års upplaga bjuder på ett fullspäckat program med högaktuella och brännheta paneldiskussioner, seminarier och framtidsspaningar som avrundas med mingel och gala när SGBC Awards delar ut sina årliga priser 🎉🏆

  “Det är sjätte året i rad som Building Sustainability går av stapeln och det är viktigare än någonsin att branschen möts i ett gemensamt forum för att lyfta frågor och lösningar som rör miljön och klimatet. Sen är det alltid grädde på moset att få träffa branschkollegor och ha roligt tillsammans”

  säger Pia Öhrling, grundare och vd på Piacon AB.

  Pia kommer dagen till ära att agera moderator för spåren: “Hållbara material och leveranskedjor” samt “Från energieffektivisering till kolinlagring och minusutsläpp”. Hon kommer även leda den spännande paneldiskussionen “Stål, betong, trä eller återbruk – vilket är bäst?”.

  Ett axplock av vad du kan ta del av under Building Sustainability👇

  🏡 “Så växlar vi upp det hållbara samhällsbyggandet”– Magnus Persson, vd Skanska Sverige.

  🏡”Materialval och biodiversitet ur ett helhetsperspektiv” – Ulrika Palme, universitetslektor, teknikens ekonomi och organisation, Chalmers.

  🏡 “EU-taxonomin – från global omställningsagenda till konkret förflyttning i fastighets- och samhällsbyggnadsbranschen”–  Linda Wäppling, hållbarhetsstrateg, Hifab Advisory.

  Vi ses!! 💃🏡🕺

  Datum: 2023-11-28

  Skip to content